Játékok - IQ teszt

Szókitalálós játék
szókitalálós_játék Ez egy szókitalálós játék. A feladványok olyan szavak, amelyek megtalálhatóak a weboldal cikkeinek valamelyikében. A feladványként megjelenő szó betűit vonalak helyettesítik. A választható betűkből kattintással lehet választani. Ha a kiválasztott betűt tartalmazza a feladvány, az az őt helyettesítő vonal helyére kerül. Sikertelen próbálkozásra 8 lehetősége van. Ha nem talált el betűt, eggyel csökken a hibalehetőségek száma. :-)

Jó szórakozást!!
Tovább a játékhoz...
Képkirakó, Puzzle játék
Puzzle_játék Hagyományos online puzzle játék. Egy általunk készített gesztenye figurákat ábrázoló fotót lehet kirakni. Aki ezzel végez továbbléphet, és számtalan másik képet is kirakhat.
Kirakom a fényképet....
Egy barkochba (barkóba) játék
20Q.net Gondoljon valamire, és a mesterséges intelligencia egyszerű kérdések segítségével megpróbálja kitalálni, mire gondolt. Csak válaszolni kell a feltett kérdésekre.
Egy kis segítség az induláshoz:
1. Először a nyelvet kell kiválasztani:
JÁTSSZ MAGYARUL
2. Ezután néhány demográfiai adatot kér. Nem kötelező, csak tájékoztató jellegű!
Katt a JÁTÉK gombra!
3. Kezdődik a játék. Miután gondoltunk valamire, válasszuk ki a legmegfelelőbb választ a lehetőségek közül és várjuk a végét, vajon mi sül ki belőle. Jó szórakozást!
Gondolok valamire....
IQ teszt
IQ teszt Egy 39 kérdésből álló ingyenes IQ (intelligenciahányados) teszt. Az oldal nem magyar nyelvű, de a teszt megoldása nem igényel nyelvi ismereteket. Hiányzó alakzatokkal kell a képeket kiegészíteni!
Egy kis segítség az induláshoz:
1. Először válasszunk nyelvet:
English
2. Katt a STARTgombra!
3. Rövid leírás következik:
40 perc alatt kell 39 kérdésre válaszolni. A kérdések fokozatosan nehezednek. Amennyiben több jó logikus magyarázatot is talál, válassza a legegyszerűbbet! A gyorsaságért nem kap jutalmat, tehát fontolja meg jól a válaszokat, használja ki maximálisan a megadott 40 percet! Ha nem tudja a pontos választ, érdemes tippelni, hátha bejön a tipp!
Katt a START gombra!
4. A teszt értelemszerű kitöltése.
5. Ha végeztünk a válaszadással, a MENU gombra közelítve az egérrel, előbújik a SEND nyomógomb, erre kattintva megtudhatjuk az eredményünket! Minél több pontot kívánunk! Jó szórakozást!
Megnézem mennyi az IQ-m?....

 

Elérhetőség Oldaltérkép Partnerek Hirdetés Webmaster ©Copyright RSS

Dietetika mindenkinek
© dietetikamindenkinek.hu 2007-2018

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! Add a Startlaphoz Bookmark and Share